fbpx

A 20 éves NKA előadás-sorozata

nka
L. Simon László, az NKA alelnöke

A Nemzeti Kulturális Alap alapításának 20. évfordulóját több programmal is ünnepli idén a szervezet. Ezek egyike az ország több pontját is érintő előadássorozat, ahol az Alap munkatársai az NKA működése mellett a jogszabályi változásokról, a nemrég kialakított regisztrációs rendszerről és az online pályáztatásról beszélnek majd. Természetesen minden alaklommal szó esik az NKA aktuális pályázatai felhívásairól és a beadási határidőkről is.

Első alkalommal a XIII. Pécsi Országos Színházi Találkozóhoz (POSZT) kapcsolódva Baranya megye székhelyére invitálta az NKA a környékről már korábban is pályázó illetve a támogatásra jogosult szervezetek képviselőit. A sorozat első előadásának 2013. június 14-én délelőtt 10 órától a Murphy?s Pub (Pécs, Király utca 2-4.) ad helyet, ahová természetesen meghívó nélkül is várják az érdeklődőket.

A sorozat következő állomása ? június 19-én ? a VIII. Szolnoki Tiszavirág Fesztivál lesz, ahol a Tisza moziba várják a megyeszékhely és Jász-Nagykun-Szolnok Megye pályázó szervezeteit. A hónap végén Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon, majd júliusban, Sopronban, Debrecenben, Kapolcson és az erdélyi Tusnádfürdőn is lesz hasonló előadás. A sorozat várhatóan októberig tart.

A rovat további cikkei