A Papa Roach Last Resort kezdő ütemei szinte mindenki fülébe beleégtek, aki a 2000-es években hallgatott zenét. A kaliforniai csapat az elmúlt 26 év alatt sorra szállította az olyan slágereket, mint a She Loves Me Not, Getting Away With Murder, Scars, American Dreams vagy éppen a Kick in the Teeth, kétszer jelölték őket Grammy-díjra és 20 milliónál is több eladott lemezt jegyeznek. A zenekar ebben az évben egy újabb mérföldkőhöz ért és megjelentette 10. Who Do You Trust? című lemezét is. A Papa Roach rajongói idén már a VOLT Fesztiválon kaphattak némi ízelítőt a friss albumból, ezúttal azonban egy teljes Aréna-show várja, hogy megtöltsék új dalokkal és régi slágerekkel. A Papa Roach ráadásul nem semmi társasággal, a hazai körökben szintén erős rajongóbázissal büszkélkedő Hollywood Undeaddel érkezik, akik a napokban jelentették meg legfrissebb, Already Dead című számukat.

„Ez a turné már régóta esedékes – A rajongók jó ideje kérik, hogy csináljunk egy közös turnét a Hollywood Undead-es srácokkal – tehát megadjuk az embereknek azt, amit akarnak!” – mondja Jacoby Shaddix, a Papa Roach énekese – „Európában adtuk a legkedvesebb koncertjeinket, az energia mindig őrületes. Alig várjuk!”

A Papa Roach és a Hollywood Undead március 4-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a New Beat és a Dürer Kert szervezésében.