fbpx

Februárban Parádfürdőn rendezik a Muzsikál az erdőt 

Február 12-én Parádfürdőn egész napos programokkal, közte bábszínházzal, koncertekkel és akadályversennyel is várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat.

A programok között szakvezetéses séták, tájékozódási túraverseny és akadályverseny is szerepel. Somay Gergely erdőmérnök az Ilona-völgybe vezet túrát, Szabó Lajos Príma-díjas erdőmérnök erdei élménysétával várja az érdeklődőket. A Palóc Roham Egyesület akadálypályát épít, a Gyöngyösi Tájfutóklub téli túraversenyt tart.

A kézműves-műhelyben gyógynövényekből kencék, textilekből apró játékok, természetes anyagokból farsangi díszek készülnek, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület környezettudatosságra nevelő játékokkal érkezik, az Országos Erdészeti Egyesület mátrafüredi tagjai madárodút készítenek a résztvevőkkel.     

Fabók Mancsi Bábszínháza mesével várja a közönséget, a Freskó Étterem nagytermében az Egri Szimfonikus Zenekar lép fel Szabó Sipos Máté vezényletével, a parádfürdői óriásplatánok és tölgyek alatt a Talamba Ütőegyüttes és a Cimbaliband ad koncertet.     

A program elmaradhatatlan része a helyi termékek vására, valamint a Muzsikál az erdő fotópályázatának és gyermekrajz-pályázatának kiállítása.

A rovat további cikkei