fbpx

Ismert magyar és lengyel tervezők munkái a budapesti divathéten 

Ismert magyar tervezők mellett lengyel alkotók kreációi is bemutatkoznak a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében megvalósuló Budapest Central European Fashion Weeken (BCEFW), amely a Királyi Lovarda épületében és a Szépművészeti Múzeumban várja az érdeklődőket február 4. és 6. között.

Az MDDÜ keddi tájékoztatása szerint idén egy exkluzív élménnyel készülnek: a Budapest Central European Fashion Week Pre-Fall Collection programjában még a nemzetközi divatbemutatók előtt lesznek láthatók a tervezők legújabb őszi–téli kollekcióinak limitált válogatásai.

A bemutatók és a kísérőprogramok mellett február 5-én és 6-án a Fashion Streeten található Deák Palotában több magyar tervező is kiállításon mutatkozik be.

A BCEFW Közép-Európa egyik legnagyobb divatrendezvénye, amely tematikus kísérőprogramokkal és exkluzív szolgáltatásokkal, valamint nemzetközi színvonallal biztosítja a magyar és közép-európai tervezők bemutatkozását a divatszakmában.

Az MDDÜ szervezésében megvalósuló, nemzetközi példákra épülő többnapos programsorozatot évente kétszer rendezik meg a magyar fővárosban. Minden szezonban kurátori kiállítóteret és pop-up üzletet hoznak létre a kiegészítők tervezői számára. A kiemelt cél egy olyan divatesemény megvalósítása, amelynek révén Budapest mint a régió meghatározó divatfővárosa felkerülhet a globális divattérképre.

Kiemelt kép: Budapest Central European Fashion Week

A rovat további cikkei