Az MDDÜ keddi tájékoztatása szerint idén egy exkluzív élménnyel készülnek: a Budapest Central European Fashion Week Pre-Fall Collection programjában még a nemzetközi divatbemutatók előtt lesznek láthatók a tervezők legújabb őszi–téli kollekcióinak limitált válogatásai.

A bemutatók és a kísérőprogramok mellett február 5-én és 6-án a Fashion Streeten található Deák Palotában több magyar tervező is kiállításon mutatkozik be.

A BCEFW Közép-Európa egyik legnagyobb divatrendezvénye, amely tematikus kísérőprogramokkal és exkluzív szolgáltatásokkal, valamint nemzetközi színvonallal biztosítja a magyar és közép-európai tervezők bemutatkozását a divatszakmában.

Az MDDÜ szervezésében megvalósuló, nemzetközi példákra épülő többnapos programsorozatot évente kétszer rendezik meg a magyar fővárosban. Minden szezonban kurátori kiállítóteret és pop-up üzletet hoznak létre a kiegészítők tervezői számára. A kiemelt cél egy olyan divatesemény megvalósítása, amelynek révén Budapest mint a régió meghatározó divatfővárosa felkerülhet a globális divattérképre.

Kiemelt kép: Budapest Central European Fashion Week