bonnietyler

A rekedtes hangjáról ? amely mára védjegyévé vált ? ismert énekesnő karrierje a ?70-es évek közepén indult az It’s a Heartache című dalával, ám az végső áttörést a ?80-as években érte el, amikor számaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A Total Eclipse of the Heart, a Holding Out for a Hero vagy az If You Were A Woman (And I Was A Man) című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin szerepelnek.

 

Közel ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei- és életmű díjjal tűntették ki, dalai állandó szereplői sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok Könyvében is és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki folyamatosan koncertezik és jelentet meg korongokat.

 

Nyári koncertje egy felejthetetlen este lesz, ahol az elmaradhatatlan örökzöld dalok mellett, az idén megjelent, Between the Earth and the Stars című legújabb stúdióalbumáról is bemutat dalokat.