A világhírnév küszöbéig jutott a hatalmas sikerű tehetségkutató, a Britain’s Got Talent mindmáig egyetlen külföldi győztese, az Attraction Látványszínház utánpótláscsapata is.

NUP_203785_20219.jpg
Az Attraction Juniors csapata az amerikai zsűri előtt. Kép forrása: Attraction

Az Attraction Akadémia 8–18 éves korú növendékeiből két éve alakult az Attraction Juniors. Ezt a csapatot a 21 éves Szűcs Márton vezeti, aki az Attractiont létrehozó Szűcs Zoltán fia. A társulat 2022-ben benevezett a Britain’s Got Talent versenyére, tagjai akkor Marisha Wallace Tomorrow című számára adtak elő egy megható jelenetet, ami a bullyingra hívta fel a közönség figyelmét. Az előadás sikert aratott, de az élő show-ba nem jutottak tovább.
Idén elhatározták, hogy újból megmérettetik magukat, ezúttal a világhírű America’s Got Talent műsorában. Jelenetük Az álmok tényleg valóra válnak címet kapta.

Az America’s Got Talent történetében először ők kaptak engedélyt arra, hogy Taylor Swift zeneszámára adhatják elő műsorukat. Előadásukban újragondolva használják az árnyékszínház műfaj történet- és látványvilágát, a jelenet végén élőben énekeltek. Közel százezer jelentkezőből kerültek a legjobb száz közé, majd bejutottak a legjobb 55 produkciót felvonultató augusztusi élő tv-show mezőnyébe. 
Los Angelesben azon a színpadon léptek fel, ahol Michael Jackson bemutatta a moonwalkot – az adás az NBC amerikai tv-csatorna műsorán volt látható.