A Budapest Film forgalmazza Török Ferenc új filmjét

Film

(MTI) - A Budapest Film mutatja be 2007-ben Török Ferenc magyar-német koprodukcióban készülő legújabb filmjét, az Overnightot - tájékoztatta Molnár Krisztina, a Budapest Film sajtószóvivője csütörtökön az MTI-t.
A film forgalmazásáról a forgatás július 13-i kezdete előtt állapodott meg a forgalmazó a Katapult Filmmel és hazai koprodukciós partnerével, a Filmpartnersszel - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Török Ferenc harmadik játékfilmje várhatóan a jövő évi Filmszemlén debütál, és ezt követően kerül a magyar és német mozikba.
A főbb szerepeket Bodó Viktor, Nagy Ervin, Szőcs Artúr, Máté Gábor, Eszenyi Enikő, Pető Kata, Gryllus Dorka és Gyabronka József alakítják. A német befektető szerepét Hanns Zischler játssza, aki Wim Wenders korai filmjeinek főszerepe után, Costa Gavrasszal, Szabó Istvánnal, legutóbb pedig Steven Spielberggel dolgozott a München című film budapesti forgatásán. Korábban a Budapest Film forgalmazta nagy sikerrel Török Ferenc Moszkva tér és Szezon című játékfilmjeit is.