Folytatódik a Polifilmklub

Film

 

Az ingyenes rendezvényre szeretettel vár minden érdeklődőt a filmklub vezetője, Merza Gábor. A POLIFILM Iskola és Filmalkotó Műhely egyébként nemrégiben ünnepelte 14. születésnapját: a szülinapi bulit szeptember 11-én tartották ? aznap szintén láthattak ízelítőt a vendégek a Balatonalmádi Filmworkshop során készült alkotásokból. 

Aki pedig a lehető legkényelmesebb körülmények között, saját otthoni számítógépén szeretne Polifilmes kisfilmeket nézni, az a http://www.youtube.com/user/igazipolifilm címen azt is megteheti. 

A Polifilm berkeiben többek közt felvételvezető, világosító, szinkronasszisztens, hangasszisztens, rendezőasszisztens, utómunka és szcenikai asszisztens szakokon tanulhatunk, sőt az iskolában Szőke András is tart majd egy speciális kurzust. 

A hivatalos képzésen kívül a Polifilm a most induló tanévben hétvégi workshopokat is ígér, melyek során az érdeklődők 10 fős csoportokban az alábbi gyakorlatokban mélyedhetnek el: kamera gyakorlat, világítási, hangmérnök, vágás, utómunka gyakorlat, illetve gyártásszervezési, speciális filmjogok és nemzetközi kapcsolatok. Minderről további részleteket a http://www.polifilm.hu/ címen olvashatunk.