Idén is lesz Mozifanatikusok éjszakája

Film

Az akcióban a Palace Nyíregyháza, illetve Budapesten négy Palace-mozi, a Duna Plaza, a Lurdy, a Mammut és a Westend ad otthont a vetítéssorozatnak, ahol idei újításként az 5364 moziszéken kívül lesz babzsákfotel is. 

A fél napig tartó program során 47 filmből álló repertoárból válogathatunk a thrillertől (Elrabolva, A Quantum csendje) a könnyed amerikai vígjátékokon (Ananász expressz, Az igenember, Egy boltkóros naplója) keresztül a legújabb magyar filmekig (Made in Hungaria, Papírrepülők, Príma primavéra). 

Látható lesz többek között a nemrég nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Gettó milliomos, régi sikerekként A sötét lovag vagy az Ausztrália és olyan friss bemutatók, mint az Álom.net, illetve a Hannah Montana: A film

A rendezvény során a filmek mellett más különleges eseményre is sor kerül: Piroch Gábor és csapata kaszkadőr-bemutatót tart. A pontos vetítési időpontokat és a filmlistát az aktuális moziműsorban, illetve a www.mozifanatikusok.hu honlapon találjuk. A jegyek már április 2-tól megvásárolhatóak a fent említett mozik jegypénztárában, mindössze 1990 forintért. Fontos tudnivaló, hogy minden jegy csak abban a moziban érvényes, ahol megváltották.