Ízek, imák, szerelmek: tematikus VIP-est

Film

Mint arról korábban már írtunk, az Elizabeth Gilbert önéletrajzi regényén alapuló alkotás főhőse Liz (Roberts), akinek mindene megvolt, amire egy modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok ? ám ő rájön, hogy egyikre sem vágyik. Arról viszont fogalma sincs, mire van szüksége igazán. Egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit és hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja mindazt, amire igazán vágyik. Utazásai során Olaszországban felfedezi az evés őszinte örömét, Indiában megismeri az ima erejét és végül Balin váratlanul átélheti a belső békét és az igaz szerelemmel járó kiegyensúlyozottságot. 

A film által inspirált premier előtti, tematikus estre az Arénában október 13-án, este 7 órai kezdettel kerül sor, amikor is először welcome koktélokkal és zenével hozzák el az érdeklődők számára Olaszország hangulatát. Majd megkóstolhatjuk Itália mellett India ízeit is a Chefparade Főzőiskola séfjei által összeállított indiai és olasz ételkülönlegességek formájában. Ezután a balinéz szigetvilág formavilágához kerülhetünk közelebb a helyi manufaktúrákban készült bútorok segítségével, amiket egy egzotikus lakberendezési áruház hoz el az estre. 

19.30-tól az érdeklődők az olasz nyelv alapjaival ismerkedhetnek az egyik legnagyobb hazai nyelviskola vezényletével, 19.45-től pedig a varázslatos India táncvilágát csodálhatjuk meg, méghozzá Somi Panni által vezetett táncosok előadásában. Este 8-kor kerül sor a vetítésre, melynek során premier előtt nézhetjük meg az Ízek, imák, szerelmek című alkotás feliratos változatát. Habár a teljes program ára kissé borsos, 6.990 forint, ennek fejében a különleges programokon kívül a film után ajándéksorsoláson is részt vehetnek a nézők: a film zenéjét, könyveredetijét, tánctanfolyamot, olasz nyelvtanfolyamot, tárgyi ajándékokat, tematikus úti csomagot is nyerhetünk vagy akár egy kétszemélyes főzőkurzust a Chefparade-be. Jegyet vásárolni a www.cinemacity.hu oldalon vagy az Aréna VIP pénztárában tudunk, a helyfoglalás a 06-1-880-3-880-as telefonszámon történik. Addig is kedvcsinálónak itt láthatunk egy rövid werk-összeállítást a filmről.