Mégsem vonul vissza Baldwin

Film


egyszeruenbonyolult_film_alecbaldwin_est.hu.jpg
 Baldwin az Egyszerűen bonyolult című filmben

Baldwin emiatt kifejezetten mérges a lapokra, hiszen állítása szerint esze ágában sincs 2012-ben dobbantani Hollywoodból ? csak félremagyarázták azt a magazininterjút, amelyet nemrégiben adott. Több helyen is írtak arról, hogy a színész azért éppen három év múlva tervezi a visszavonulást, mert akkor jár le a szerződése A stúdió című nagy sikerű tévésorozatnál, melyben az egyik főszerep az övé. 

Most úgy tűnik, a félreértések forrása a Men's Health nevű férfimagazinnak adott interjú, melyben rosszul idézték az 51 éves Baldwin szavait, amikor a következőket írták: "Már egyáltalán nem érdekel a színjátszás. A filmek a múltam részét képezik. Ez már az elmúlt 30 év. Nem vagyok fiatal, de még van egy kis időm valami mással foglalkozni. Nehéz ezt mondani, de úgy hiszem, hogy egész mozis karrierem teljes csőd. Meg is mondom, miért. A filmkészítés célja ugyanis, hogy olyan művekben jelenj meg, ahol a játékod határozza meg a filmet, a film maga pedig mind kritikailag, mind a közönség körében sikeres ? ez pedig nekem sosem adatott meg." 

Nem tudni, hogy már az új tervek része-e, de Alec Baldwin hamarosan egy vadonatúj szerepkörben próbálhatja ki magát: mint azt nemrégiben nyilvánosságra hozták, ő lesz a 2010-es Oscar-gála egyik műsorvezetője. Partnere egyébként nem más, mint a rutinos Oscar-házigazda, Steve Martin, aki szintén szerepel a fent már említett romantikus komédiában, az Egyszerűen bonyolultban. A díjkiosztóig akár a szóban forgó filmben is megcsodálhatjuk Baldwin komikusi képességeit, hiszen a vígjátékot december 24. óta a magyar mozik is játsszák.