Nyílt nap a Werk Akadémián

Film


181047_nagy_werk1.jpg
Marco Ferreri: A nagy zabálás

A werkshop témája: a gasztro a filmben, a képzőművészetben,   az irodalomban és a dizájnban, a közreműködők pedig Lakatos Márk stylist, Lovas Cecília enteriőrstylist, Pálfi György grafikus, Réz András filmesztéta (egyben a Werk Akadémia művészeti vezetője) és Segal Viktor mesterszakács. 

Az esemény során lesz egyebek mellett "A reggeli" címmel helyszíni novellaíró pályázat, nyereményként sok-sok gasztrokönyvvel és divatbemutató indiai ízekre komponálva, azaz indiai designer ruhák felvonultatásával. "Szellemi és valós ízekkel várja tehát barátait, ellenségeit és érdeklődőit a Werk Akadémia" ? üzenik a szervezők. 

Aki pedig esetleg a rendezvény során kedvet kap hozzá, hogy csatlakozzon a Werk Akadémia valamely képzéséhez (filmes, stylist, art coach, író, enteriőrstylist, gasztronómus stb.), arra is lehetőség nyílik akár a helyszínen, akár a www.werkakademia.hu honlapon keresztül. A következő szemeszter szeptember 20-án indul, tehát még nem maradtunk le semmiről: a felvételi beszélgetések július 26. és szeptember 13. között zajlanak.