Rekordot döntött a Zombieland

Film

Habár az internetes filmkalózkodás elvileg a filmesek egyik legnagyobb ellensége, a Zombieland alkotói mégis örülnek rekordjuknak. Rhett Reese, a gyilkos vígjáték társ-forgatókönyvírója például kifejezetten köszönetet szeretne mondani az illegális letöltögetőknek. 

"Tévedés, hogy elkeserednénk amiatt, hogy milyen sokan nézik meg potyán a filmünket. A stúdió tisztában van azzal, hogy hányan lopják meg naponta. Az óriási érdeklődés a döntő érv azonban amellett, hogy valóban szükség van a Zombieland 2-re!" ? nyilatkozta az író. 

A letöltések magas száma is bizonyítja egyébként, hogy a zombis horrorkomédia egyre inkább kultuszgyanús. A Zombielandet azonban azért szép számmal nézték meg a közönség tagjai legálisan, filmszínházban is: mint arról korábban beszámoltunk, bemutatásának első hétvégéjén 25 millió dolláros eredménnyel az észak-amerikai jegybevételi toplista első helyezettje lett. 

A hazánkban november 26-án bemutatandó film sztorija szerint a világot elárasztották a zombik, az emberek kihalófélben vannak; ebben a nehéz helyzetben négy ember (egy férfi, egy fiatalember, egy fiatal nő és egy kislány) egy csapatot alkotva próbál mindent bevetni a túlélés érdekében. Az írók mellett pedig már a színészek is (Harrelsonon kívül Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin) elkötelezték magukat a folytatás mellett, sőt a hírek szerint már el is készült az új forgatókönyv vázlata.