Velencei filmfesztivál ? Nagyon várják Monica Bellucci filmjét

Film

(MTI) Az Un été brulant címet viselő szerelmi dráma egy festőművészről szól, akit elhagyott a felesége. Az asszony szerepében látható Monica Bellucci, míg a festőművészt a rendező fia

louisgarrel.jpg
Louis Garrel

alakítja. Ezzel az alkotással Philippe Garrel immár ötödik alkalommal vesz részt a velencei filmfesztivál nagydíjáért folyó versenyben. Az augusztus 31-én kezdődő velencei mustrán több olyan film is szerepel, amelyben meztelenséget ábrázoló képsorok láthatók. Forró szerelmi jelenetek fűszerezik például a kanadai David Cronenberg filmjét, amelyben a brit Michael Fassbender és Keira Knightley játssza a főszerepeket. A Dangerous Method címet viselő filmben Fassbender a híres svájci pszichiátert, Carl Gustav Jungot alakítja, aki páciensével, a Keira Knightley által játszott Sabinával folytat forró viszonyt. A filmes pszichodráma Christopher Hampton színdarabja alapján született.

 
Fassbender egy másik alkotásban is feltűnik ruha nélkül: Steve McQueen filmjében a brit színész egy szexuális vágytól fűtött New York-i férfit alakít.