Irodalmi pályázat fogyatékkal élőknek

Irodalom

A pályázaton részt vehet bármilyen fogyatékkal élő személy, illetve hozzátartozója. Az egyesület belföldről és külföldről egyaránt vár magyar nyelvű irodalmi műveket. A korosztály nem korlátozott.

 
Az egyesület azt szeretné elérni, hogy a pályamunkákkal a fogyatékkal élők vagy hozzátartozóik segítsenek minél több információt átadni arról, hogy milyen, ha valaki ?nem teljes, mégsem hiányos?.
 
A pályaműveket legfeljebb 25000 karakter hosszúságban, Times New Roman betűtípussal, 12-es betű méretben kérik elküldeni 2012. január 20-án éjfélig a palyazat@pozitivsokk.hu e-mailcímre, vagy Braille- írással a következő postacímre: 9023 Győr Kodály Zoltán út 28. 7/22. A borítékra rá kell írni, hogy ?Nem teljes, mégsem hiányos?.
 
A verseny tisztaságának érdekében a részvétel jeligés rendszerben történik.
 
A pályamű mellé csatolni kell a pályázó személyes adatait, elérhetőségeit, a választott jeligét, valamint azt kérik, hogy a pályázó néhány mondatban foglalja össze az életét.
 
Az első három helyezettet pénzdíjjal jutalmazzák (első díj: 60.000 forint, második díj 40.000 forint, harmadik dij: 30.000 forint.) A pályázaton való részvétel nevezési díj nélkül történik.
  
A pályaművek értékelésére és eredményhirdetésére  2012. február 18-án, szombaton kerül sor.
 
Az eredményhirdetés után a pályaműveket az egyesület honlapján közzéteszik, ahol egy közönségszavazás alapján egy közönségdíjat, egy értékes tárgynyereményt is át fognak adni.