Újra JAK Íróiskola

Irodalom

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület folytatja nagy sikerű Íróiskoláját: 2007. szeptember 20-ától prózaírói és költői kurzusok indulnak, szemináriumi formában, tíz héten keresztül heti egyszer másfél órában. Tanárok: Bódis Kriszta, Györe Balázs (próza), Háy János  (költészet).

Részvételi díj: 20 000 Ft.

A JAK kéri, hogy a jelentkezéshez csatoljanak  a prózaíró szeminárium esetében 5 oldalnyi prózát, a költői esetében 5 verset. A kurzusok helyszíne a Nyitott Műhely ( Budapest, XII. ker., Ráth György u. 2.), az egyes órák időpontjáról később adnak tájékoztatást. 

 
Jelentkezni szeptember 17-ig lehet levélben, telefonon vagy e-mailben. Telefon, fax: 352 71 03, e-mail: jak@jozsefattilakor.hu, levélcím: Bp., 1062, Bajza u. 18.
 
 
"Az én csoportomban igen jó társaság gyűlt össze: különböző életkorú és szemléletű emberek, akikben azonban közös volt a nyitottság és az érdeklődés. Egész egyszerűen jól éreztem magamat közöttük, és jó érzés volt látni, hogy valamit - esetleg - tanulnak is tőlem. Ezen túlmenően hasznomra vált, hogy három hónapon át rendszeresen, folyamatosan szembe kellett néznem különböző fontos írói problémákkal, és ezeket külső szemszögből is végig kellett gondolnom." - Íróiskolások bemutatkozása (cikkünk az előző évad kurzusáról)