Antik enteriőr, kiállítás és vásár a Műcsarnokban

Képző

Galambos Sándor és Tausz Ádám a kiállítást szervező cég tulajdonosai és ügyvezetői, a rendezvény alapvető céljait már a kezdetek óta változatlanul határozzák meg.
Bemutatkozási és értékesítési lehetőséget teremteni a műkereskedőknek.
A műgyűjtők, befektetők és érdeklődők számára alkalmat adni a kínálat áttekintésére.
Segíteni a magyar műkereskedelem bekapcsolódását a nemzetközi vérkeringésbe. Az Antik Enteriőr, hét esztendős története során Közép-Európa legrangosabb műtárgyvásárai között előkelő helyet vívott ki magának.

Az első három rendezvény a Néprajzi Múzeum épületében volt, majd 1997-től a szervezők a Partner's 2000 Kft. tulajdonosai számos érvet mérlegeltek az új helyszín kiválasztása előtt.
A Műcsarnok mellett elsősorban a felújított épület korszerű műszaki állapota, illetve a kiállítók és látogatók kényelmét szolgáló infrastruktúra szólt.
Nem elhanyagolható, hogy sokkal kényelmesebb, szellősebb, nagyobb a Műcsarnok kiállítás számára hasznosítható alapterülete, mint a korábbi helyszíné volt és így a kiállítók lehetőséget kaphattak a nagyobb alapterületen való bemutatkozásra.
A tematika évek óta változatlan, minden műtárgycsoport képviselteti magát és megvásárolható a rendezvényen.

A Partner's 2000 Kft. munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kiállítás évről-évre egyre kényelmesebb, látványosabb, sikeresebb és izgalmasabb legyen.
Minden évben értékes nyereményeket sorsolnak ki a kiállítás utolsó napján a látogatók között.
A kiállítás fejlődését és sikerét nyomon követhetjük, ha összehasonlítjuk az első és a kilencedik Antik Enteriőr adatait.
Az első 1994 évi rendezvényen 35 régiségkereskedő állított ki, a tavalyi rendezvényen már 20-al többen voltak jelen.

A kiállítás alapterülete is nagymértékben nőtt, a kezdetekben 400 m2-nyi terület állt a régiségkereskedők rendelkezésére, akik mostanra már közel 1500 m2-en mutatkozhattak be. Természetesen a látogatók száma is évről-évre növekszik, az utolsó évben a kiállításra 15 ezren, azaz 10000-el többen voltak kíváncsiak, mint a legelső Antik Enteriőrre.
Az Antik Enteriőr kiállításon, a magyar műkereskedelem valamennyi reprezentánsa képviselteti magát. Hónapokkal előre készülnek, és teszik félre legszebb, legértékesebb portékáikat, hogy a legméltóbb helyszínen az Antik Enteriőr Régiségkiállításon mindenki kedvére gyönyörködhessen bennük.