Leánybúcsú

Zene

A Cotton Club Singers

Az immáron 14 éves Cotton Club Singers életében hat évvel ezelőtt nagy változás következett be, Kozma Orsi személyében új énekesnő lépett be az együttesbe. Most ismét eljött az ideje egy jelentős átalakulásnak. Január elejétől a két hölgy, Kozma Orsi és Szűcs Gabi nem lesz tagja az együttesnek.

A döntést hosszú, barátságos megbeszélés után, közös egyetértésben mondta ki az együttes. A szakítás oka: mindenki elérkezettnek látta az időt a továbblépésre, új utak keresésére.

A lányok szólókarrierbe kezdenek, a Cotton Club Singers énekegyüttes pedig két új énekesnővel folytatja a munkásságát, hogy a tagcseréktől felfrissülve karrierje következő szakaszába lépjen. Az együttes új énekesnőivel a próbák már elkezdődtek, őket január elején fogják bemutatni a széles közönség előtt.

A tagok közötti barátságot és szeretetet nem fejezheti ki jobban más, mint hogy január 3-án az együttes "Leánybúcsú" címmel koncertet ad, ezzel is összegezve a 14 év munkásságát. Ez a fellépés a lányok méltó búcsúját is jelenti az együttestől és az együttes közönségétől.