A Balkan Fanatik frontemberének, Lepének kedvese

Zene

Nemrég jött haza a Balkan Fanatik a krakkói magyar filmfesztiválról, ahol a "MIX" című film kapcsán léptek fel. Lepét megérkezése után azzal a hírrel lepték meg, hogy kedvese, Zakariás Eszter szerepet kapott "A Harag Napja" című magyar-angol-spanyol koprodukcióban készülő moziban.

Eszter, aki már leforgatta a jeleneteit- Monicát, a kormányzó szobalányát alakítja. Lepe teljesen elképedt, mikor megtudta, hogy a Star Wars I. - Baljós árnyak és számos Shakespeare film szereplője, Brian Blessed alakítja Eszter "urát".

Eszternek Christopher Lamberttel is voltak jelenetei, hiszen filmbeli szerepe szerint Lambert a kormányzónak dolgozik, neki szolgáltat jelentéseket a rejtélyes gyilkosságokkal kapcsolatban. "Nagyon vártuk a forgatást - nyilatkozta Lepe - mert Eszter legutoljára a "Frida" című filmben szerepelt és már nagyon hiányzott neki a színészkedés."

Mint arról már korábban hírt adtunk a 13 millió dollárból készülő Harag napja műfaja akcióthriller, amely első hallásra "A rózsa neve vonulatba" illeszthető. A sztori a XVI. században játszódik, a spanyol inkvizíció korában. Az alaptörténet szerint Lambert a törvény őreként sorozatgyilkosságok után nyomoz, és munkája során saját szeretteit is veszélybe sodorja.