Cinetrip Plein air - szabadtéri egésznapos vízparti

Zene

 Relax a Coke Clubon

A Siófoki Nagystrand legtengeribb hangulatú szelete, vakító homokjával, kényelmes napozóágyaival, a Balatonban is sürgölődő pincéreivel a pihenés és szórakozás mini-paradicsoma, amelyet a Cinetrip az idén is két alkalommal varázsol LED mágiájával, performanszaival és speciális DJ-szettjeivel futurisztikus vízpartivá.

 
A Balaton faunáját reggeltől hajnalig virtuális papucsállatkák, medúzák, tengeri sünök valamint hófehér és napbarnult sellők színesítik, a hullámok közé DJ-szettek hanghullámai keverednek, tűz a vízben, és kezek a levegőben. A Rudas zárt tereihez - és éjszakai szórakozási formájához - képest itt érdemes kihasználni az egész napot, a klub területén úszómedence és nyári - füves, homokos és salakos - sportpályák várnak, és nem utolsó sorban már reggel nyit a bár!
 
A Balaton közvetlen partján a Cinetrip nyáriasított verziójával, rezidenseinek napsütötte szettjeivel találkozhatunk - két tánctéren (a homokon és a vízben). Reggel tíztől Jácint és Kaszi ambient hanghullámai segítik a barnulást és űzik el a káros ultraibolya sugarakat, a koradélutáni hőségben Sanyi "Give me the Sunshine" szettje napolajozza a kedélyeket, majd Grasshop készíti elő a naplemente hangulatot. 20:35 körül, a naplemente idején már Marvin zenéjére vizibiciklizhetünk át a vizi-négynegyedbe, az éj leple alatt pedig a három sokat látott, sokat hallatott, biztos kezű-fülű mester, Waxman, Superman és Palotai zenéi hozzák vissza legsúlyosabb tengerparti buli-élményeket valamelyik kult-nyaralószigetről.
 
A látvány nano és Spacedevil, azaz a Skylab VJs from Space tervei szerint és megvalósításában bolondítja meg a csillagos eget: óriás LED-installáció a víz felett, 45000 pixelen. Az este folyamán a Rudasból ismert performanszok vízparti verziói bukkannak fel a tér különböző pontjain.
 
A következő Cinetrip Plein airt a háromnapos Sleepless 72 fesztivál keretében, augusztus 22-én rendezik meg.