Eeelektro szilveszter!

Zene

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre VIVA eeelektro szilveszter, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján.

A nem mindennapi line up-ban a hazai dj-k mellett a nemzetközi szcéna legjobbjait köszönthetjük: a világ egyik legsokoldalúbb techno-művészeként ismert angol Luke Slatert; az elektronikus zenei toplistákat 2006-ban is uraló német Thomas Schumachert; a Távol-Kelet friss felfedezettjeként érkező japán Tearzt, valamint a magyar techno-bulikon már törzsvendégnek számító osztrák Felipét.

Az ország legnagyobb elektronikus zenei szilveszteréről természetesen a honi techno-ászok sem hiányozhatnak. A modern technot képviselő Deadcode DJk, Hot X, Igor Do'Urden és Coyote mellett itt lesz a klasszikus techno-szettjeiről híres Budai, a VIVA TV műsorvezető-lemezlovasa DJ Newl, valamint az egyre nagyobb külföldi sikereket elérő Collins-Benham páros.