Kylie Minogue meggyógyult

Zene

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap exkluzívként közölt pénteki értesülése szerint a jó hírt francia orvosai tudatták az apró termetű ausztrál énekesnővel, aki már haza is utazott, hogy családja körében ünnepeljen. A 37 éves művésznőn tavaly diagnosztizáltak mellrákot, amit májusban műtéttel távolítottak el, utána a pácienst hat havi kemoterápiának is alávetették. Kylie Minogue az utolsó kezelést december 18-án kapta, és feszült karácsonyi várakozás után az orvosok teljesen negatív leletet nyújtottak át neki - jelentette az MTI.

Az énekesnőhöz "közel álló források" szerint a rendkívül népszerű popdíva haja is elkezdett már visszanőni. Elővigyázatosságból mindazonáltal - immár Ausztráliában - célzott sugárkezelésnek is alávetik a betegségtől érintett terület környékét, mert - mint a londoni tömeglap forrása elmondta - Kylie Minogue nagyon fiatal, és az őt megtámadó rák igen agresszív volt, ami azt jelenti, hogy visszatérhet.

A hathetesre tervezett kezeléssorozat napi tíz percet vesz igénybe. Minogue kora reggeli időpontokat kért a melbourne-i kórháztól, a "lehető legkisebb felfordulás" végett.

A The Sun szerint ugyanakkor az énekesnő már a betegsége miatt tavaly félbeszakadt, Showgirl című világturné ausztráliai koncertsorozatának újraszervezésével foglalkozik, sőt egy új albumon is gondolkodik