Michael Jackson visszatér

Zene

A BBC jelentése szerint Michael Jackson lemezt készít, mégpedig a Perzsa-öbölben található Bahreinben. A korong várhatóan 2007-ben jelenik meg. Az új anyag munkálatait, valamint a sztár üzleti ügyeit az a Guy Holmes felügyeli majd, aki a Gut Records főnöke és, aki olyan sztárokat segített a top listák élére, mint Tom Jones vagy a Crazy Fog.

A 47 éves Jacko érthetően izgatott, hiszen legutóbb 2001-ben jelentkezett albummal, az Invincible-vel. Azóta csak botrányain csámcsogott a bulvársajtó. "Rettentően izgatott vagyok az új szerződés miatt, és nagyon élvezem, hogy ismét stúdióba vonulok" - nyilatkozta Jacko.

A lemez annál a Two Seas kiadónál fog kijönni, amit Jackson még Abdulla Hamad Al-Khalifa-val, a bahreini királyi család tagjával alapított, és amelynek égisze alatt megjelent a pop hajdani királyának a Katrina hurrikán áldozatainak emlékére írt jótékonysági dala.

Jacko amerikai szóvivője, Raymone Bain az előbbiekre úgy reagált, hogy nem volt tudomása az énekes és Al-Khalifa között kötött szerződésről.

A Sony BMG-hez tartozó Epic Record szóvivője nem kívánta kommentálni az énekes döntését. Korábban ennél a cégnél kötött lemezszerződést a sztár, ami egyébként nemrég lejárt.