fbpx

Teljes a VéNégy Fesztivál zenei fellépőinek listája

Program 2023. 03. 30.

Több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál. Érkezik a Bagossy Brothers Company, Belga, Beton.Hofi, Blahalouisiana, Carson Coma, Dzsúdló, Elefánt, Halott Pénz. A fesztivál fő fellépője az Amy Winehouse inspirálta souldíva, Sharon Kovacs.

Yoko Onóhoz fűződő kapcsolatára reflektál Sam Havadtoy tárlata

Program 2023. 03. 30.

A Szentendrén alkotó amerikai művész kultúrtörténeti jelentőségű Shibui-sorozatának kiállítása a művész munkásságának negyvenéves fejlődését zárja le. Az intim hangvételű alkotások a művész és korábbi élettársa, Yoko Ono közti kapcsolatra reflektálnak.

„Paul Auster csodálatos regényhős lenne” – Interjú Lévai Balázs rendező-producerrel

podcast 2023. 03. 29.

Egykor tömegeket ültetett le a tévéképernyő, manapság pedig a mozivászon elé: ő a producere az utóbbi évek két legnézettebb magyar filmjének. De írt ponyvarákenrolt, könyvet Lovasi Andrásról, és híres arról, ahogy színházat csinál könnyűzenei koncertekből. Podcastajánló.

Nemzetközi és hazai kiállításokkal indítja a tavaszt a Művészetek Háza

Program 2023. 03. 29.

Az Európa Kulturális Fővárosa program hatására fennállásának eddigi legaktívabb időszakát éli a Művészetek Háza Veszprémben.

A salemi boszorkányok – A portói São João Nemzeti Színház vendégjátéka a Kolozsvári Állami Magyar Színházban

Program 2023. 03. 29.

A 230. jubileumi évad jegyében a kolozsvári színház a 2023-as év során számos külföldi és hazai vendégelőadás meghívásával szeretne kitekintést nyújtani a kortárs színházi folyamatokra.

Jövő héten kezdődik a Békéscsabai Tavaszi Fesztivál

Program 2023. 03. 29.

Április 3. és május 5. között rendezik meg a Békéscsabai Tavaszi Fesztivált - hangzott el a rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján.

„Ez a rendszer nem a gyümölcsészetről szól, hanem a kultúra egészéről”

Program 2023. 03. 29.

Így ünnepelték a termőre fordult gondolatot a Tündérkerti gálaesten.

A The Cult júniusban a Budapest Parkban játszik

Program 2023. 03. 29.

Az idén 40 éves világhírű brit rockcsapat, a The Cult június 27-én a Budapest Parkban is bemutatja nemrég megjelent új albumát.

Tojásírástól a locsolásig – Húsvét a Skanzenben

Program 2023. 03. 29.

Ismét színes programkavalkáddal várja a látogatókat húsvét vasárnap és -hétfőn a Skanzen. Tavaszváró mulatsággal, hímes tojással, vödrös locsolkodással kelnek életre a régi falusi ünnepek.