Cigányzene Budapest Bár módra

Zene

A Budapest Bár dobosa, a kitűnő humorú Kisvári Ferenc új oldaláról mutatkozik be: ővé lesz a konfereanszié szerepe, aki bevezeti és elkalauzolja a nézőket a cigányzenészek izgalmas, színes világába. A zenekar kibővül egy nagyszerű zenésszel: Farkas Robi édesapja, a kitűnő brácsás, Farkas István is csatlakozik a fiúkhoz. István, a Száztagú Cigányzenekar korábbi szólamvezetője, évtizedek óta muzsikál szállodákban, éttermekben ? ismert és elismert muzsikus. Köztudott, hogy a zenészcsaládokban hagyomány a zenei tudás és a zene szeretete, így Robi is édesapjának köszönheti pályája elindulását.
 

Az estéhez illő menüt a zenekar Rózsikája ? a cimbalmos Farkas Misi és a bőgős Farkas Ricsi édesanyja ? állítja össze Dobos Attilával, a Budapest Bár gasztronómiai vezetőjével olyan ételekből, amelyeket a Budapest Bár tagjai már többször leteszteltek. Rózsi lecsója után egy igazi gourmet is háromszor tunkolja ki a fazekat, Attilával pedig a profizmus is beköltözik a háziasszony konyhájába! Rózsi nemcsak kitűnően főz, hanem bölcsességével, sajátos világlátásával és kirobbanó életkedvével mindenkit lefegyverez. A Budapest Bár tagjai a próbák alatt az ő lakásában, az ő főztjének köszönhetően váltak közösséggé

 
A cigány ?baróságokból? összeállított menüsorban olyan különlegességeket kóstolhatnak meg a vendégek, mint a bodag fokhagymás tejföllel, csávófogóleves, lecsós nokedli, rücsköshús, vagy a töltöttdagadó.
 
Jegyár: 9900 forint ? ami tartalmazza a belépőt és a komplett kóstoló menüsort (előétel, leves, többféle főétel kóstoló-adagokban, desszert) ital nélkül.
 
Az est programja:
19.00?20.30: vacsora bárzenével
20.30?22.00: a Budapest Bár műsora (ital felszolgálással)
22.00: desszert bárzenével vagy cigányzenével.
 
(Forrás, fotó: Budapest Bár)