fbpx

A Margitszigeten rendezik meg idén a Django Feszt Budapestet

A margitszigeti Kristály Színtérben rendezik meg idén a gypsy jazz magyar előadóit felvonultató Django Feszt Budapest fesztivált augusztus 27-én.

Két színpadon hét zenekar több mint ötven zenésszel várja a zenekedvelőket, akik idén nemcsak a koncerteket hallgathatják meg, de swing táncbemutatókon és táncórákon is részt vehetnek.

A nagyszínpadon lép fel Debi Botos és Zsolt Botos, Duka Laci hegedűn játszik, Lisztes Jenő cimbalomkoncertet ad, míg Lakatos Vilmos Django gitárkoncerttel várja a közönséget. A Valami Swing zenekar Roby Lakatossal kiegészülve lemezbemutató koncerttel készül, a Canarro az Ephemere Duóval közösen lép fel, a Crème de la Pop a ’90-es évek magyar slágereit adja elő, a Pepita Jazz Dance Community pedig swing tánccal vár.

A jam színpadon a La Barriere Jazz Manouche zenekar, a Bajusz, a Szimfónia Gypsy Youth All Stars és a Máltai Szimfónia program növendékei lépnek fel, és közös örömzenélés is lesz a résztvevőkkel közösen.

A Django Feszt Budapestet Kádár Cooper Dávid alapító, Hibály Mónika, Wizner Balázs, Pap Gergely és a Pepita Tánc Egyesület közösen szervezi.

Forrás és fotó: Django Feszt

A rovat további cikkei