A Magyarországon először látható darabot Hernádi Judit, Horváth Lili és Nagy Sándor főszereplésével tűzik műsorra április 6-án Cseke Péter rendezésében.

A Teréz körúti teátrum az évad utolsó bemutatójára készül: ezúttal kortárs vígjátékot, egy londoni sikerdarabot tűznek műsorra, Steven Moffat hétszereplős komédiáját, amelynek eredeti címe: The Unfriend. Az ősbemutatót 2022 májusában tartották az angliai Chichesterben, a Minerva Theatre-ben (Chichester Festival Theatre) Mark Gatiss rendezésében, és már 2023-ban eljutott a londoni West Endre; a Wyndham’s Theatre-ben jelenleg is játsszák.

A vicces helyzetekben bővelkedő történetben az angol házaspár, Peter és Debbie egy hajóúton összebarátkozik az amerikai özvegyasszonnyal, Elsával. Elsa egy szép napon becsenget hozzájuk. Addigra azonban olyasmiket olvastak róla az interneten, hogy nem szívesen engedik két kamaszgyerekük közelébe.

A komédia magyarországi bemutatóján a három főszereplő mellett Csonka András és Barabás Kiss Zoltán, valamint gyerekszereplők, Májer Jázmin, Markó Zengő és Czombál András lépnek színpadra. Az előadás díszlet- és jelmeztervezője Kovács Yvette Alida, a zeneszerző Gulyás Levente.

A Rém rendes vendég szerzője, Steven Moffat skót író, televíziós producer és forgatókönyvíró többszörös BAFTA- és Emmy-díjas, 2012-ben BAFTA különdíjas, 2015-ben a drámairodalomért tett szolgálataiért a Brit Birodalom Rendjének tiszti fokozatával (OBE) tüntették ki.