fbpx

Április 11-én ingyenesen letölthető az Irodalmi Magazin József Attila-száma

A Magyar Napló Kiadó a Magyar Költészet Napjára tekintettel ingyenesen letölthetővé teszi a negyedévente megjelenő Irodalmi Magazin legújabb, József Attila életművével foglalkozó számát április 11-én 10 és 18 óra között.

Az Irodalmi Magazin a klasszikus szépirodalom népszerűsítésére hivatott tematikus időszaki kiadvány, a magyar lappiacon egyedülálló tudományos ismeretterjesztő irodalmi lap, amely korábbi számaiban – többek között – olyan művészek munkásságát mutatta be, mint Krúdy Gyula, Arany János, Tamási Áron, Kölcsey Ferenc, Márai Sándor, Ady Endre, Cseh Tamás,
Jókai Mór, Kányádi Sándor vagy Kazinczy Ferenc. A magazin alkalmas az iskolai felkészülés segítésére, és a József Attila költészete iránt érdeklődő diákok, valamint a szélesebb közönség érdeklődésének magas szintű kielégítésére.

A kiadó és magazin szerkesztősége úgy döntött, hogy a magyar költészet napján az ünnepre, valamint a vészhelyzet okozta nehézségekre tekintettel ingyenesen letölthetővé teszi idei második számát, amely József Attila életművét és munkásságát mutatja be. Délelőtt 10 és a délután 18 óra közti időszakban az érdeklődők a magyarnaplo.hu oldalon megtalálják a magazint PDF formátumban, amelyet ingyenesen letölthetnek.

A rovat további cikkei