Először ad egész estés műsort Magyarországon az Attraction Látványszínház – a társulat október 19-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

Az Attraction Látványszínházat Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz együttes korábbi tagja hozta létre 2004-ben. Az együttes a Csillag születik című műsorban mutatkozott be, de a valódi népszerűséget és elismerést az angol tehetségkutató, a Britain’s Got Talent 2013-as megnyerése hozta el számukra, valamint az ő formációjuk lett az első, amely külföldiként lett a brit verseny első helyezettje.

Első egész estés műsorukat 2016-ban mutatták be a London Palladium Színházban, ezt a műsort később Mexikóba, Dubajba és az Egyesült Államokba is elvitték turné keretében, majd egyszerre két társulattal Kína legnagyobb színpadain ötven alkalommal mutatták be telt házas színházi előadásaikat. A Pekingi Operaház elismerésként repertoárba vette produkciójukat.

Közönségszavazat alapján 2018-ban a Britains Got Talent történetének legsikeresebb produkciójának választották őket, és ugyanebben az évben beválasztották a társulatot a világ összes Got Talent produkciója közül a legjobb 15 előadó közé, így az Americas Got Talent: The Champions műsorban is felléphettek.

Az emberek testéből alkotott árnyékképekkel elmesélt, az érzelmek széles skálájára ható történeteikkel felléptek uralkodó családok, elnökök, hírességek legfontosabb eseményein, bejárták a világot, és idén ősszel először a magyar közönség előtt is bemutatkoznak.