Lőrincz Nándor forgatókönyvíróként, Nagy Bálint operatőrként végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Több fesztiválnyertes rövidfilm után első közös nagyjátékfilmjük az NFI Inkubátor-programjában készült. A fiatal alkotópáros a filmet Mécs Mónika, Pataki Ági, Kovács Gábor, Mesterházy Ernő és Mártonffy Zoltán producerek összefogásával, az M&M Film és a Partnersfilm koprodukciójában készítették. A line producer Kenesei Edina.

A film főszereplői Hámori Gabriella és Bodolai Balázs. További fontos szerepekben Fenyő Iván, Menszátor Héresz Attila, Jakab Juli, Borbély Alexandra, Gáspár Tibor, Máhr Ági látható. A forgatókönyvet Lőrincz Nándor jegyzi, az operatőr Nagy Bálint, a vágó Gothár Márton, a zenéért Fodor Attila felelt.

A film legközelebb a világ egyik legrangosabb független filmfesztivál versenyprogramjában, a londoni Raindance-en, a legjobb felfedezett kategória jelöltjeként mutatkozik be november első hétvégéjén.

A magyarországi közönség egy hónappal az országos premier előtt, november 14-én, a 6. Európai Art Mozi Napon láthatja először Lőrincz Nándor és Nagy Bálint alkotását.

Nyitókép: Jelenet a Legjobb tudomásom szerint című filmből. Forrás: Budapest Film