Megjelent a Szabó Benedek és a Galaxisok Cím nélküli ötödik lemez című ötödik lemeze. A tíz fülbemászó szám egyszerre idézi a kilencvenes évek angolszász indie-popjának kaleidoszkópszerű, színes hangulatát, új utakat keresve és szintetizálva mindazt, ami a Galaxisok előző négy albumán történt.

A dühből, dacból és megkönnyebbülésből született, alig harminc perc játékidejű lemez mind szövegileg, mind zeneileg a Galaxisok eddigi legerősebb albuma. A korábban megjelent két klipes dalt (Szép volt, Első szám) hamarosan további videók követik; a zenekar tervei szerint a lemez minden számához készül majd klip.

A Galaxisok február végén lemezbemutató turnéra indul a Ricsárdgír társaságában. A budapesti lemezbemutató március 20-án lesz az Akváriumban, ahol a Mulató Aztékok lesz a zenekar vendége.

A Cím nélküli ötödik lemez borítója Balogh Gallusz (Mayberian Sanskülotts, Felső Tízezer, Charles B. Barkin) munkája, amit a klasszikus Európa Zsebkönyvek borítói ihlettek. A lemez hangmérnöke Gál Máté volt, a felvételek az RH Stúdióban készültek.