fbpx

Elindult a Müpa első podcastja

Mostantól bármikor újrahallgathatjuk Náray Erika Jazzrajongók című sorozatának beszélgetéseit.

Az évek óta töretlen sikerrel futó Jazzrajongók sorozat előadásain a magyar közélet és a hazai művészvilág legkiemelkedőbb alakjai mesélnek Náray Erikának a jazzhez fűződő viszonyukról, személyes kedvenceikről. A kötetlen beszélgetés mellett – amelynek során természetesen nem csak jazzről esik szó – a zene életre is kel az est háziasszonya, valamint a Berdisz Tamás által vezetett zenekar előadásában.

„Tudatosan törekszem rá, hogy a Jazzrajongókkal egy missziót is beteljesítsek: jobban megismertessem és megszerettessem a nézőkkel a stílust, szinte észrevétlenül építsem be az érdeklődésükbe, az ízlésükbe a jazzt” – nyilatkozta korábban Náray Erika a sorozattal kapcsolatban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel most bármikor újra meg lehet hallgatni a sorozat legnépszerűbb beszélgetéseit. A Müpa ugyanis útjára indította első podcastját, amely nemcsak Spotify-on, hanem iTuneson is elérhető.

Gundel Takács Gábor

Az első három adásban olyan közönségkedvencek beszélgetései szerepelnek, mint Nádasdy Ádám, Szinetár Miklós és Gundel Takács Gábor.

A podcast kéthetente bővül majd újabb adásokkal, olyan nevekkel, mint Szabó T. Anna, Vámos Miklós, Vitray Tamás, Nagy Ervin és Zorán.

A beszélgetések elérhetőek a Müpa honlapján.

A nyitóképen Náray Erika és Nádasdy Ádám

Forrás: Müpa

A rovat további cikkei