A The Bluebay Foxes 2018 végén jelentette meg Now című első nagylemezét, mely meg is hozta számukra a pörgést: tavaly egészen a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató döntőig jutottak, játszottak a legmenőbb hazai fesztiválokon, a nyarat pedig a Budapest Parkban zárták az Irie Maffie előtt. Az eseménydús nyarat egy aktív alkotói időszak követte.

A zenekar január 17-én lép fel a holland Eurosonic Noorderslag showcase fesztiválon, ami Európa legkiemelkedőbb zeneipari eseménye. „Mindenképpen szerettünk volna friss anyaggal jelentkezni mielőtt kiutazunk, hogy egy friss képet tudjunk adni a zenekarról, és arról, hogy hol tartunk jelenleg. Jól is jött számunkra ez a januári dátum, mivel a nagylemezünk óta, kerek egy éve nem hallhatott tőlünk a közönség új dalt”− fűzi hozzá Lőrincz Balázs basszusgitáros.

Most azonban itt a Lights Off, mely egyből egy klipet is kapott Miki357-nek köszönhetően. A zenekar a dalhoz a kezdetektől egy sötétebb, erősebb hangulatú klipet képzelt el, amit a rendező remekül megvalósított. Íme a videó:

A holland fellépés után először február 8-án, az Instantban lesz hallható az új dal, ahol a rókák a Meg Egy Cukorka társaságában koncerteznek.