A harmadik Falra fel! plakátaukción több mint 150 nemzetközi és hazai tétellel vár minden érdeklődőt a Múzeum Antikvárium, a Plakátfiú és a Gallery 567. Az aukción eredetileg tömeggyártásra készült, hirdetménynek vagy éppen falragasznak szánt plakátok kerülnek kalapács alá.

Az aukció különlegessége, hogy a hazai plakátszcéna egyik legjelentősebb, napjainkban is alkotó grafikusművésze, a Munkácsy Mihály-díjas Kemény György munkái is licitre kerülnek.

A filmes, zenei, kiállítási és reklámplakátok látványos, különleges hangvételű vagy éppen merész darabok. Mára csupán néhány példány maradt fent belőlük épségben, így egyedi értéket képviselnek. A változatos kollekcióban a filmrajongók, a kreatív lakberendezési ötleteket kedvelők, a gyűjtőszenvedéllyel vagy éppen befektetési szándékkal érkezők és a licitálás izgalmait keresők egyaránt megtalálják számításukat.

Az aukció anyagát 2019. november 21. és 25. között az árverés új helyszínén, a Próféta Galériaban (1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.) bárki megtekintheti nyitvatartási időben.

Az aukció anyagában megtalálható plakátokról ezen a linken olvashatsz bővebben.

Az esemény meglepetésvendége a MÖBELKUNST design vásár.