fbpx

Fellépői válogatások és streamkoncertek várnak az A38 Hajó YouTube-csatornáin

A digitális vizeken ringó A38 Hajó öt YouTube-csatornája tavasszal is izzik: korábban nem látott felvételek, összművészeti streamkoncertek és változatos playlistek csillapítják a koncertéhséget.

Szerdai szelekciók: A38-fellépők kedvencei

Mióta az élő zene pihen, tematikus lejátszási listákkal orientálja a közönséget a hajó Youtube-csatornáinak feneketlen archívumában minden szerdán. Márciusban a zenészek vették át a stafétabotot. drMáriás, a Tudósok frontembere hívta be a nagyérdeműt a diszkóba az A38 Free-n, majd a Ricsárdgír fénysebességgel hámozta meg a bulikrumplit egy pörgős és energikus A38 Vibes válogatással. Az A38 Rocks-ot Apey képviselte. Koncertélményeiről a frissen újraélesztett Home Tunes interjúban is mesélt. Az A38 World-ön Szabó Balázs színes, autentikus dallamokban gazdag válogatásában merülhettek el a világzene kedvelői.

5K HD, fotó: Bajcsi Dávid
Bëlga-nosztalgia és friss hangok 2020-ból

Márciusban a friss feltöltések sorát az osztrák avantgárd-pop szupercsapat, a jazz-funk-breakbeats és dubstep határain zseniálisan lavírozó 5K HD nyitotta az A38 Vibes-on. Áprilisban a Bëlga 2019-es fellépésével hív nosztalgiára a csatorna. A pop, elektronikus és indie bandáknak teret adó YouTube-csatornán áprilisban is folytatódik a pörgés: a Carson Coma, Дeva és a Belau 2020-as koncertje debütál idén tavasszal. Az A38 World-ön a Duckshell multilingvisztikus sunshine popja kavarta fel az állóvizet, majd a rockot a moldvai zene pulzálásával ötvöző Kerekes Band 2019-es koncertje látott napvilágot. Az A38 Rocks a Road zenekar exkluzív jubileumi felvételével bővült. A korábban nem látott koncertfelvételek mellett minden kedden online zenei-irodalmi crossoverrel jelentkezik az A38 hajó – várva az újranyitást.

Nyitókép: Somay Márk

A rovat további cikkei