fbpx

Bernal főgonosz, Considine újságíró az új Bourne moziban

Már megjelentek az interneten A Bourne ultimátum múlt héten megkezdett marokkói forgatásán készült első fotók, és azt is tudni lehet, hogy az ismét Paul Greengrass rendezte harmadik rész forgatókönyvén megint Tony Gilroy dolgozott, mintegy 2 millió dollárért ? jelentette a UIP.

A szereplők közül ismét feltűnik Julia Stiles és Joan Allen, újoncként pedig csatlakozott David Strathairn (a Good Night, and Good Luck főszereplője) is, a napokban pedig a producerek megtalálták a legalkalmasabb főgonoszt. Ugyan Gael García Bernal még nem írta alá a szerződést, mégis őt tartják a legnagyobb esélyesnek.
A napokban egy újabb fantasztikus tehetséggel bővült a stáb Paddy Considine személyében, akit legutóbb A remény bajnokában láthattunk. A színész egy újságírót alakít majd, aki a CIA igazgatója után nyomoz.

A folytatásban Bourne múltjának újabb részletéről hull majd le a lepel, miközben hősünk egy mindenre elszánt, ördögi gyilkos célpontjává válik. A marokkói Tanger mellett a filmet Madrid, Párizs, New York, London és Riga utcáin veszik fel ? így Jason Bourne filmbéli útjára könnyű következtetni.

Hazánkban egészen 2007. augusztusáig kell várnunk a mozibemutatóra.

A rovat további cikkei