Off Hollywood

Színpad

Török-Illyés Orsolya az Off Hollywood című filmben
A film főhőse, Bódi Adél fiatal filmrendezőnő új filmjének bemutatójára készül.  A véghajrában rosszízű, magánéletének titkait kiteregető rádiós szerepléssel indul a rendezőnő napja. Munkatársai elrontott meghívókkal és félresikerült plakátokkal töltik meg délelőttjét, producere már a következő filmje kapcsán követel lényegi változtatásokat. Adél hazasiet, hogy levegőhöz jusson, de otthon színészférje, Rajnai Pali szörfölget lelkesen az internetes pornóoldalakon. Elkeseredett vitájukban egybemosódik a filmes karrier a magánélettel, konklúzióként Adél elrohan, Pali pedig szisztematikusan lerombolja közös lakásukat.

Az elgyötört Adél a bemutatón felemás sikert arat - a fogadtatás se jó, se rossz, ám ünnepelni kell, a stáb mulatni megy. Az itt kavargó arcok közt felbukkan Kelemen, a vidéki színész, akinek jelenetét kivágták, bajuszát pedig le, s ezért felesége elhagyta. A bajusztalan ex-statiszta kitárulkozása az utolsó csepp a pohárban, Adél pánikrohamot kap, pszichiátriára kerül, de hajnalban feleszmél és megszökik.

 
Off Hollywood
rendező: Hajdu Szabolcs

forgatókönyvíró: Garaczi László

zeneszerző: Márkos Albert

operatőr: Nagy András

jelmeztervező: Csele Éva

producer: Pék Csaba, Boldizsár István

vágó: Politzer Péter

szereplők: Török-Illyés Orsolya (Adél), Szabó Domokos (Adél férje), Thúróczy Szabolcs (Producer), Miklós Marcell (Újságíró), Kovács Lehel (Produkciós igazgató), Mészáros Tibor, Vásári József