fbpx

Újra streamel a Radnóti

Programajánló 2020. 10. 28.

A Moliére – the passion című előadást nemcsak a színházban, hanem otthon, a fotelből is láthatja a közönség november 4-én.

Az Illatszertár a Thália Színházban

Színpad 2020. 10. 28.

Szinetár Dóra és Ember Márk főszereplésével mutatják be a századelőt idéző Illatszertár című darabot a Thália Színházban pénteken. László Miklós romantikus vígjátékát Béres Attila rendezésében láthatja a közönség.

„Gonoszt játszani nagyon izgalmas”

Színpad 2020. 10. 25.

9-től 5-ig, vagyis egy Fellini- és egy Dolly Parton-történet az idei színházi évad új kihívásai Polyák Lilla számára. Egy új, saját dallal készül, emellett a Mintaapák című sorozatban forgat az egyik kereskedelmi csatornán. Vele beszélgettünk.

Novemberben indul a Madách Színház online színháza

Programajánló 2020. 10. 24.

Elsősorban a virtuális térbe helyezi át idei bemutatóit a Madách Színház. Novemberben indul a SzínpadON elnevezésű online színház, a műsorfolyam a Madách Dekameron nevet viseli.

„Itt vagyunk két világ közé szorulva”

Színpad 2020. 10. 22.

A Nemzeti Színház háromnapos Bánk bán Maratonon veszi górcső alá Katona József drámáját és Erkel Ferenc operájának különböző feldolgozásait.

A változáshoz az első lépés, hogy meghallgatjuk egymást

Színpad 2020. 10. 21.

„Társadalmi változást mindig azok indítanak el, akiknek személyes érintettségük van egy-egy ügyben. Ezért fontos nekem, hogy minél többen lássák; ezek mindannyiunkat érintő problémák” – hangsúlyozza Boross Martin rendező, aki Kiváló dolgozók címmel készített dokumentarista előadást az Örkény Színházban. A bemutatót október 24-én tartják.

Hogyan írjunk happy endet? – Premier a TRIP Hajón

Színpad 2020. 10. 21.

Fabacsovics Lili és Józsa Tamás új előadása, a Hogyan írjunk happy endet? című zenés korkép – amelynek október 24-én lesz a bemutatója – egy félresikerült ismerkedés történetén keresztül enged betekintést a huszonévesek világába.

Tündérkert az Operett színpadán

Színpad 2020. 10. 21.

Az Operettszínházban október 23-án lesz a Bozsik Yvette által rendezett Marica grófnő premierje. Kálmán Imre klasszikusát 96 évvel ezelőtt szinte napra pontosan ekkor mutatták be a Király Színházban.

Rómeó és Júliát próbálják a Nemzetiben

Színpad 2020. 10. 20.

Shakespeare Rómeó és Júlia című művét tűzi műsorra a Nemzeti Színház Vidnyánszky Attila rendezésében. A bemutatót december elejére tervezik