fbpx

Megjelent a Radnóti Színház éves magazinja

Színpad 2021. 01. 15.

A Radnóti Színház negyedik éve adja ki a Radnóti Magazint, de most digitális, interaktív kiadványként. Mivel nincs fizikai tere, lehetősége a közönséggel való kapcsolattartásnak, minden az online térbe szorult, ezért szeretnék, ha a kiadványon keresztül egész évadon át kapcsolatban tudnának maradni nézőikkel.

4 produkciót támogat a 6szín

Színpad 2021. 01. 15.

A 6szín streampályázatára beérkezők közül négy társulat produkcióját is támogatja a színház új vezetése, így online látható lesz majd a Dekk Színház, a MáSzínház, a Therminál Workhouse és a Ziránó Színház előadása is.

Elhunyt Vass Gábor színművész

Színpad 2021. 01. 13.

Hatvannégy éves korában elhunyt Vass Gábor színművész – tudatta a Színházi Dolgozók Szakszervezete (SzíDoSz) Szinkron Alapszervezete Facebook-oldalán.

A Csokonai Színház Hamletje a legkreatívabbak között

Színpad 2021. 01. 13.

Bekerült idén a Csokonai Színház Hamlet produkciója a Highlights of Hungary jelöltjei, vagyis 2020 legjobb kreatív teljesítményei közé. A leginspirálóbb jelöltekre február elejétől lehet majd szavazni.

Az artisták Nemzeti Színháza

Színpad 2021. 01. 13.

A Fővárosi Nagycirkusz január 14-én online gálával ünnepli második városligeti épülete átadásának ötvenedik évfordulóját. „A legjobb magyar artisták produkcióiból válogatták össze a nyitógála műsorát 1971-ben” – idézte fel az egyik artista. Az egykori és a mai műsor közreműködőivel beszélgettünk.

Folytatja online előadásait a Zenthe Ferenc Színház

Színpad 2021. 01. 11.

Mivel a kezdeményezés decemberben sikert aratott, januárban is online előadásokat tart a salgótarjáni színház.

„Ezért érdemes színpadra állni”

Színpad 2021. 01. 10.

Mivel foglalkozik egy operaénekes, amikor hónapokra bezár az Operaház? Hogyan hatott a pandémia a Poppea megkoronázása című Monteverdi-opera próbaidőszakára? Mi kell ma ahhoz, hogy valakiből jó operaénekes legyen? Keszei Borival beszélgettünk, aki az autóban nem csak Puccinit, hanem ef Zámbót is hallgat.

85 éves Mécs Károly

Színpad 2021. 01. 09.

Január 10-én ünnepli 85. születésnapját Mécs Károly Kossuth-díjas színművész, a nemzet művésze.

Már folyik a munka a Békéscsabai Jókai Színházban

Színpad 2021. 01. 09.

Bővíti stream előadásainak számát a Békéscsabai Jókai Színház, miközben zárt ajtók mögött folyamatosan folynak az új darabok próbái is.