la-la-land-ryan-gosling-emma-stone-in-theater-1024x576
Ryan Gosling és Emma Stone a Lalaland című filmben

A vetítések egyetlen belépő megvásárlásával korlátlanul látogathatók a Művész, Puskin, Toldi és Tabán mozikban, valamint a Kino Caféban.

Premier előtti vetítik a Yao utazása francia-szengáli filmet Omary Sy, vagy a Csillagok határán című alkotást Robert Pattinson főszereplésével. Bemutatják A szavak ereje című angol, valamint a Mr. Casanova című francia romantikus történelmi alkotást, Pedro Almodóvar új filmjét, a Fájdalom és dicsőséget, valamint Lou Jenet Pajzán kíváncsiság című erotikus drámáját.

Pedro_Almodovar_Fajdalom_es_dicsoseg
Almodóvar: Fájdalom és dicsőség

Friss bemutató lesz A szívek királynője és a magyar underground együttesekre fókuszáló Pécsi szál című zenés film is. Műsorra tűzik Lars von Trier dán rendező A ház, amit Jack épített című filmjét, a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születiket, a Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs alkotást, valamint Gaspar Noé legutóbbi, Extázis című munkáját is.

Pecsi_szal
A pécsi szál

Több olyan film is szerepel a műsorban, amelyeket már nem vetítenek a magyar mozikban. Most látható utoljára nagyvásznon a Sóhajok című misztikus thriller, a Teljesen idegenek vígjáték vagy a Joe című amerikai filmdráma.

A részletes program az artmozi.hu weboldalon érhető el.