Igy_vagy_tokeletes_1
Béres Márta és Fekete Ernő

A korábban reklámszakemberként dolgozó Varsics Péter első mozifilmje, melyben többek között Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is játszik, a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól.

Az Így vagy tökéletes két főhősének véletlen találkozásával összeütközésbe kerül a reklámok világa, a könyvkiadás és a közösségi média. Ahogy a kiégett reklámos és az ezoterikus sikerszerző egyre szorosabb kapcsolatba kerül egymással, úgy gabalyodnak bele a saját érzelmeik és a jól felépített hazugságaik hálójába.

Igy_vagy_tokeletes_2
Fekete Ernő

A Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát, A Tanár) forgatókönyvéből készülő Így vagy tökéletes operatőre a számos szakmai díjjal kitüntetett Nagy András (Apró mesék, Hurok, Bibliothéque Pascal), a látványtervező Varga Judit, a jelmeztervező Andó Ildikó.

A főszerepeket Béres Márta POSZT-díjas vajdasági színésznő és Fekete Ernő, a Katona József Színház társulatának tagja (Brazilok, Aurora Borealis ? Északi fény) játssza.

A filmalap 349,9 millió forint gyártási támogatásával készülő romantikus dramedy producere Lajos Tamás, társproducere Köves Ábel (Szupermodern Stúdió). A 33 napos forgatás a tervek szerint szeptember közepéig tart, és a film 2020-ban lesz látható a hazai mozikban.

Forrás: Magyar Nemzeti Filmalap

Fotók: Sághy Tímea / Szupermodern Stúdió