Heineken Balaton Sound: negyedszer is nagy siker

Egyéb


BalatonSound2010_DavidGuetta_DMOHA20100711203.jpg
David Guetta a Balaton Soundon

David Guetta szombat esti showjára teltház gyűlt össze, huszonötezren érkeztek a Balaton egyik legszebb strandjára. A világ talán legkeresettebb popsztárja már harmadik alkalommal látogatott el a Heineken Balaton Soundra, és a publikumot és a szervezőket biztosította arról: az általa ismert fesztiválok közül a Balaton Soundot tartja a legjobbnak.

 
A már megszokott szolgáltatások mellett idén is találkozhattunk számos újítással. Az egyik előremutató innováció a fesztiválpiacon világszerte elsők között tesztelt kártyás fizetési rendszer. Eszerint egy ingyen kapott kártyára a fesztivál területén több ponton lehetett pénzt feltölteni, amivel egyszerűbbé vált a vásárlás a fesztivál több pontján.
 
Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a Heineken Balaton Sound főszervezői sikeresnek értékelték az idei eseményt, hiszen annak ellenére, hogy az elhúzódó válság hatására kevesebbet költenek az emberek szórakozásra, a látogatószám megközelítette a tavalyi csúcsot. Itthonról és külföldről 88 ezren utaztak Zamárdiba.
 

balatonsound2010_jamiroquai_jasonkay_dmoha20100712203.jpg
Jamiroquai

A fesztivál utolsó óráiban ezrek nézték a strandon a spanyol-holland VB-döntőt, Jamiroquai a hosszabbítás kezdetekor lépett színpadra, majd Jay Kay, a rendkívül közvetlen popsztár egész csapatával hajnalig mulatott a nagyszínpad mögötti back stage-ben.