fbpx

Íme Kulka János Trokán Nórával közös videoklipje

„Szerettem volna egy klipet, ami méltó Kulka Jánoshoz” – nyilatkozta Puskás Peti, a The Biebers frontembere arról, miért kérték fel a legendás színészt a közreműködésre.

A Még most is fáj egyik szerzője és énekese, Puskás Peti a dalról elmondta: az idő mindenre gyógyír, de ha valami nem teljesedett be, az ottmarad bennünk. A The Biebers legújabb, lírai megjelenéséhez készült klip koncepciójáért és a rendezésért ismét Peti felelt, és régi barátja, Trokán Nóra mellett – aki énekel is a dalban – Kulka János is szerepet vállalt benne.

„Szerettem volna egy klipet, ami méltó Trokán Nórihoz és Kulka Jánoshoz. Mérhetetlenül tisztelem Jánost, és bízom benne, hogy azok, akik hiányolják őt a színpadról, a szívükbe zárják ezt a klipet, ha viszontlátják benne. Az egész forgatás alatt az járt a fejemben, hogy vissza tudjam adni, milyen szeretettel és tisztelettel nézünk fel rá” – fogalmazott Peti, aki elárulta azt is, szereti a lassú klipeket, a hosszú snitteket, így ennek fényében készült a Még most is fáj videója is, melyet a legjobb rendezés kategóriájában jelöltek az idei Klipszemlén.

Trokán Nóra a forgatásról is mesélt: „Gyönyörű helyszínen, a szentendrei Daalarna Gardenben forgattunk, végig nagyon jó hangulatban, ami pedig még inkább emelte mindezt, az Kulka János volt: óriási megtiszteltetés vele együtt szerepelni.”

A nyitóképe werkfotó a The Biebers Még most is fáj című klipjéból. Fotó: Gold Records

A rovat további cikkei