Tavaly decemberben jelent meg a Kistehén Bocsánat című albuma, amely minden tekintetben meglepetés volt. Az új dalokat azóta a fővárosban és vidéken is bemutatták a közönségnek.

Kollár-Klemencz László szerint a Bocsánat lemez a valaha készült legjobb Kistehén anyag, a zenei világba ráadásul most a női vonalat is beengedték.: „Ebben a lemezben egy nagy változás volt, leginkább az, hogy vokalisták jöttek be, akik hoztak egy finomabb, nőies vonalat, és akikkel megerősítettük a dalokat. Vittük őket a koncertekre is, és bár eleinte a helyüket is nehezen találtuk meg, iszonyú nagy élmény volt így együtt zenélni. A fesztiválokra is így mentünk, ami nagyon jót tett a zenekarnak és az új daloknak is. Ezzel az albummal más közönséget is elértünk, aki ragaszkodott a pop-gyökerekhez, az valószínűleg nem maradt meg mellettünk, de mindettől függetlenül ez a lemez a Kistehén albumok közül a legjobb. Bármikor szívesen kitenném a falra, amit meg is tehetek, mivel készült belőle egy bakelit is. Másrészt ez egy bocsánatkérő lemez is, mindenért, ami eddig történt.”

A Kistehén jövőre új videóval is megjelenik, aminek a munkálatai a MOME diákjainak bevonásával már el is kezdődtek. „Az album zeneileg az egyik legkomolyabb, legsúlyosabb dalából készül a klip, aminek nagyon jó, hogy lesz egy filmes lenyomata. A dal eklektikusságát megfogva a diákok csapatokban dolgozzák ki a klipet, kíváncsian várjuk az eredményt.” – mondta a frontember, Kollár-Klemencz László.

Az esemény itt érhető el.