Zene, irodalom, gasztro-, túraprogramok és podcastok – színes programkínálattal jelentkezik az idén második alkalommal megszervezett SopronFest.

Május 11-én elstartolt a SopronFest, ahol gasztronómiai programok, podcastbeszélgetések, kiállítások, túrák, gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Május 17-én a Lövér Kemping is megtelik élettel, nyílnak a Lövérekben a nagyszínpadok.

A SopronFest X Petőfi Nagyszínpadán a hazai zenei élet ismert és kedvelt előadóit láthatjuk majd. Május 17-én Manuel, Rúzsa Magdi, a Carson Coma, Wavy, Beton.Hofi, Hundred Sins, Txy Bandi After lépnek fel, május 18-án Curtis, T.Danny, a Belga, a Fish!, World is Mine  „End Show” lesz látható, míg május 19-én a Blahalouisiana, a Margaret Island, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, a 30Y lép színpadra, majd Necc Party következik.

A második SopronFest városszerte is rengeteg tematikus programmal várja az érdeklődőket, továbbá számos kiállítás is megtekinthető, így érdemes alaposan átböngészni a fesztivál programtábláját, ahol a további színpadok fellépői is megtekinthetőek.