Mike Stern, generációjának egyik legelismertebb elektromos gitárosa sokszínű jelenség, ez pedig gitárjátékában is megmutatkozik: néha líraian, máskor swingesen penget. A világhírű gitáros korábban tagja volt Miles Davis és Jaco Pastorius együttesének, de játszott a Blood, Sweat & Tearsben és a Steps Aheadben is. Szólókarrierje során egy tucatnál is több lemezt adott ki, amelyekből hatot Grammy-díjra is jelöltek. 1993-ban elnyerte a Guitar Player legjobb jazzgitárosának járó díját.    

Miles Davis, a 20. század kiemelkedő jazzmuzsikusa szerint Evans az egyik legnagyobb zenész, akivel találkozott. Evanst később Mick Jagger is zenekarába hívta, de dolgozott például John McLaughlinnal és Herbie Hancockkal is. Otthonosan mozog számos műfajban, többek között a bluegrassban, a jazzben, a hip-hopban, a funkban; többször jelölték Grammy-díjra. Nevéhez fűződik a jazztörténet egyik legnagyobb hatású koncertlemeze, a Petite Blonde.    

Hozzájuk csatlakozik basszusgitáron a zseniális Tom Kennedy, aki 18 évesen már olyan zenészekkel játszott, mint Dizzy Gillespie vagy Peter Erskine. A névsor azóta tovább bővült, partnerei között szerepel például Dave Weckl vagy a Kodály Központban már visszatérő vendégnek számító Al di Meola. Kennedy kiválóan ötvözi a hűvös eleganciát fénysebességű virtuozitással.    

A doboknál Nicolas Viccaro ül, aki háromévesen kezdte a dobolást, azóta pedig biztosította a ritmust többek között Dave Stewartnak (Eurythmics), Hans Zimmernek, Mike Manierinek, Etienne Mbappénak, Scott Kinsey-nek, Nguyen Le-nek és Hadrien Feraudnak is.   

Ez a koncert az év egyik legnagyobb dobása, egyúttal a Kodály Központ tízéves jubileumának méltó programja lesz.    

Részletek és a jegyinformációk itt.