Mint a mókus fenn a fán, a zánkai bulizó oly vidám

Egyéb

A zánkai BalaTone Fesztiválon július 24-27. között földön, vízben és levegőben zajlanak majd az események. Nappal a strand és a Balaton kínálja önmagát a pihenni vágyóknak, de aki adrenalindúsabb programra vágyik, megnézheti az extrém motocross-osok bemutatóját vagy azt, ahogy a bmx-es és deszkás riderek bemutatóznak vagy csobbannak a vízbe a Fundango Waterjump óriás rámpájáról.

 
Este minden eddiginél jobb bulikkal találkozhatnak a fesztivál látogatói, immár öt színpadon. A klasszikus rocktól az underground és urban style együtteseken át a deszkás zenékig ível a BalaTone lendületes zenei világa. Fellép majd a Beatsteaks, a Noisia & Teebee, a The Real McKenzies, a Killa Kela, DJ Vadim, DJ Hyper, a Cagedbaby, a Freeform Five és a Zion Train, illetve kevés hazai fellépéseinek egyikeként a Tankcsapda, a Quimby és a Paso is.  De ott lesz a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar, hogy csak néhányat említsünk a több mint száz hazai és külföldi fellépő közül.
 
A BalaTone a hazai nyári fesztiválok közül a legbarátibb áron kínál sokrétű kikapcsolódást a fiataloknak - a bérlet elővételben 9900 Ft-ért, a napijegy pedig 4300 Ft-ért kapható.  
 
 
A rendezvény teljes programja a www.balatonefesztival.hu oldalon található.