fbpx

Nem eleget éltem még – Zenéjével mutatkozik be Darvasi Áron

Sokak történetét mesélte el színészként, most sajátját is bemutatja zenéjében Darvasi Áron.

„Egy ponton rá kellett ébrednem, hogy senki nem foglalkozik az én problémáimmal” – mesélte debütáló szólóprodukciója kapcsán a ma már sikeres színművész, a Kultúrkörből ismert ígéretes dalszerző-előadó, Darvasi Áron. Introspektív, lecsupaszított világ és hangzás tárul elénk Nem eleget éltem még című dalában. 

Egy sokrétű, tevékeny alkotót ismerhettünk meg Darvasi Áron személyében, hiszen amellett, hogy a népszerű trió, a Kultúrkör aktív frontembere, színművészi és rendezői karrierje is folyamatosan ível felfelé: édesapjával közösen írt, majd maga rendezett kortárs drámát, legutóbb pedig a nagyszájú Zoli G főszerepében ismerhettük meg az RTL Hotel Margaret című, jelenleg is futó sorozatában.

„Sok családi tragédia ért gyerekként, jó ideig volt bennem egy feszültség, amit nem megfelelően vezettem le, és csak tetőztem a bajt, eljutva a legmélyebb pontig. Majd jött a kijózanító felismerés, hogy nem süppedhetek örökre a múltamba, senki sem törődik azzal, mennyi rossz ért, és muszáj megváltoznom” – osztja meg Áron a saját történetét.

Áron egy régi-új visszatérő, hiszen korábban is jelentkezett önálló rapszerzeményekkel, ám énekesi tehetségét most hallhatjuk először kibontakozni. A pulzáló zenei alapot a kiváló zeneszerző, Grósz Arthur Valentin készítette és véglegesítette, a szám pedig bensőséges, nosztalgikus képsorokkal együtt érkezik, benne a szerző megindító, gyerekkori felvételeivel. A vágási feladatokat Trencsényi Ádám látta el. 

A rovat további cikkei