A film a harmicasok párkeresési válságairól mesél humoros és egyszerre drámai hangvételben. Egy, az esküvőjéről elmenekülő menyasszony és egy taxisofőr egyetlen közös napját meséli el, mely abszurd fordulatokban gazdag.

A filmet többszörre díjazták Amerikában: legutóbb New Yorkban öt díjjal jutalmazták a New York Film Awardson, köztük a fődíjjal. Ugyanitt Tompos Kátya lett a legjobb színésznő, Lovas Rozi pedig a legjobb női mellékszereplő. Tavaly Mohai Tamás a filmbeli alakításáért szintén Los Angelesben legjobb férfi főszereplő díját nyerte el a Love International Film Festivalon, ugyanezt a díjat Mohai a Bujtor István Filmfesztiválon is átvehette.

Szajki Péter rendező az Intim fejlövéssel jelentkezett először rendezőként a 2009-es Magyar Filmszemlén, ahol elsőfilmes díjat nyert. Nejem, nőm, csajom című filmje az év legnézettebb magyar filmje lett a magyar mozikban 2012-ben.

A Most van most című dramedy legutóbb múlt héten a Swindon International Film Festivalon szerepelt versenyfilmként, és augusztusban a Várnai Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatják.

A filmben olyan remek színészek tűnnek fel a főszereplők mellett, mint Scherer Péter, Básti Juli, Zrínyi Gál Vince, Elek Ferenc és Kovács Lehel. A film forgatókönyvét Szajki-Vörös Adél és a rendező közösen írták, operatőre Domokos Balázs volt. A filmet a ZLS Productions készítette a Sparks együttműködésével, forgalmazója a Romis Mozi.