A járványhelyzet miatt a mozik hetek óta nem, vagy csak korlátozottan üzemelnek, ezért több film tervezett mozipremierje elmaradt, vagy a bemutatóra más platformokon került sor. A kialakult helyzetben a filmforgalmazók úgy döntöttek, hogy bizonyos filmeket a tartalomszolgáltatók videótéka szolgáltatásainak keretében mutatnak be a közönségnek. A Magyar Telekom rögtön három film bemutatójáról állapodott meg: a Norm, az északi 3., A képeslap gyilkosságok, valamint a Bogyó és Babóca – Tündérkártyák című alkotások elsőként  a Telekom Videótéka kínálatában érhetők el Magyarországon.

A Telekom mindemellett számos Videotéka premiert is előrébb hozott, hogy a családok számára megkönnyítse a kényszerű otthonlétet alatti kikapcsolódást. Így a Sötét vizeken, A búcsú, a NászszezON, valamint A nevek dala című filmeket elsőként a Telekom Videótékában lehet megtekinteni. Érdemes most a szolgáltatás premier szekcióját alaposabban is végig böngészni, mert számos egyéb, frissen megjelent film bemutatójára is a tervezettnél előbb került sor. Az Otthoni mozifilmek mappán belül olyan exkluzív tartalmak is megjelennek, mint az idén Oscar-díjjal elismert Élősködők, vagy a Valan – Az angyalok völgye.

A filmek IPTV-n és a Telekom online platformján, a TV GO-n is elérhetők, így nemcsak a Telekom TV előfizetői kölcsönözhetik ki ezeket a tartalmakat.

A Magyar Telekom non-stop mozi szolgáltatásáról, az elérhető filmekről részletesen itt lehet tájékozódni.

Nyitókép: Sötét vizeken