Nyírbátori zenei napok negyvennegyedszer

Egyéb

 Republic

A zenei napok repertoárjában mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő stílust, hiszen a komolyzene mellett a magyar népzene, az opera, a quintett és a rézfúvós zene is helyet kap. A korábbi évekhez hasonlóan idén is színes lesz a zenei paletta, mivel olyan fellépők is jelen lesznek, mint a Szabolcsi Szimfonikus Zenekar, a Debreceni Csokonai Színház, az Erkel Ferenc Rézfúvós Quintett, a Kerekes Band és a Republic. Illés Eszter fuvolaművész a nyírvasvári görög katolikus templomban, Fekete Nándor az encsencsi református templomban lép fel.

 
Augusztus 21-én a zene elfoglalja majd a Szabadság teret, hiszen délután 2 órától egészen este 10 óráig hazai és külföldi zenekarok szórakoztatják a fesztivál látogatóit a Kulturális Központ lépcsőpiramisán és a téren felállított rendezvénysátorban.
 
A 44. Nyírbátori zenei napok augusztus 22-én vasárnap a Republic együttes és a Road 67 Symphonic Orchestra közös A gondolat színei ? Klasszikus művek és a jelenkor Republic dalai című koncertjével zárul.